06/04/2008

Sick & tired of (them) being sick & tired

En het blijft maar doorgaan... Het lijkt verdorie wel of ze elkaar aflossen. 'Voel jij je beter? Mooi dan ga ik nu zielig doen...'

Afijn, kleine samenvatting:
het derde antibioticakuurtje van Lily (de neusdruppels) was toch niet zo'n succes. Na een paar dagen at ze niet meer, was ze afgevallen en hangerig. Opnieuw naar de dierenarts, en ze kon meteen blijven om de volgende dag een röntgenfoto te laten maken en wat snot op kweek te laten zetten. (€€€)
Na een weekje kwam de uitslag: streptococcus pneumonia - oftewel longontsteking. Dus mevrouw toch maar apart gezet in haar eigen kooi en begonnen met het 4e kuurtje. (dat ze trouwens erg lekker vindt!) Inmiddels voer ik haar ook zo'n 3x per dag bij (vindt ze een stuk minder...), want mevrouw weigert nog steeds te eten. Nou ja, brokjes dan, want andijvie slaan we natuurlijk niet af ;)
Gelukkig lijkt dit kuurtje wel het gewenste effect te hebben (maar we moeten nog 1,5 week dus even aankijken maar) en is ze weer wat aangekomen.


kroelen vindt ze gelukkig nog wél fijn...Tijd dus voor de volgende om dwars te gaan liggen!
Leek Bella er weer redelijk bovenop te komen (ze loopt weer als een kievit en vreet als een dijker), vandaag viel me op dat haar linkervoorpootje er 'raar' uitzag (door al dat HAAR valt het niet zo makkelijk op...). Het blijkt helemaal opgezet, ik vermoed dat dat ook door haar vitamine c-tekort is ontstaan. Ze lijkt er geen last van te hebben, maar morgen toch maar voor de zekerheid de dierenarts bellen... Houdt dit dan nooit op???No comments: