06/06/2008

Bento shopping

Ben de laatste, zeg, 2 weken op zoek geweest naar lunch- cq. Bento-spulletjes in de buurt. En best nog wat kunnen vinden ook!

Geslaagd bij:
*Blokker: siliconen muffinvormpjes (€1,99), een RVS thermosbeker (€ 3,99, om bv soep in mee te nemen) en een superhandig mini-koeltasje (voor €1,- (!)) dat helaas niet meer te krijgen is...
*Xenos: siliconen muffinvormpjes (€1,99) en kleine plastic bakjes (€?)
*Bijenkorf: leuke knalroze lunchtrommel (€9,95). Ze hadden ook wat Japanse dingetjes zoals rijstmallen voor sushi, maar die heb ik vooralsnog laten liggen.
*Multimax: thermos 'food jar' (€3,-) om warme maaltijden mee te nemen. Het is een koopje, dus ben benieuwd of 'ie goed werkt maar voor dat geld is het best een testje waard...Niet geslaagd bij:
*Wah Nam Hong (West Kruiskade R'dam)): uitgebreid assortiment voedingsmiddelen, maar geen Bento-spul.
*Wah Kiu (Kruisplein R'dam): 1 blauwe kinderbento met robotplaatje en 1 rode Hello Kitty lunchbox in de vorm van een appel. Leuk, maar niet voor mij.
*Kazaguruma (Pannekoekstraat R'dam): Japanse en Koreaanse voedingsmiddelen en beperkt assortiment klassieke Bento's maar verder geen accessoires. Niet precies wat ik zocht.
*Kookpunt (Noordplein R'dam): zeer beperkt assortiment Japanse artikelen. Wel een geweldige collectie bakvormen (kwijl!) en ze hadden ook de minimuffinvormpjes (van papier) waarnaar ik op zoek was.

No comments: